replacementtechnology-710x460.png

Local Traineeship

Anderlecht - Ghent - Ostend - Belgium

Binnenkort een diploma op zak en op zoek naar een eerste ervaring?

Zin om jouw professionele loopbaan vanuit een ander perspectief te starten?

Op zoek naar een opportuniteit binnen een internationaal en verrijkende omgeving maar je wil je niet beperken tot één enkel expertisedomein?

 

 

Job content

  • Ons local traineeship biedt je de kans om je interessegebieden te verkennen, maar ook de kans om je competenties te ontwikkelen terwijl jij ontdekt in welk domein je wenst door te groeien.
  • Gedurende een jaar zal je in verschillende departementen aan de slag kunnen binnen Daikin Eupre HQ in België. Dag in dag uit,  krijg je de kans om te leren van jouw collega’s en van jouw manager en dit vooral on-the-job.
  • Om de 4 maanden verander je van departement waardoor je op één jaar 3 verschillende domeinen leert kennen. Zo krijg jij echt de kans om de job te vinden die bij jou past. Daarbovenop leer jij wat het is om te werken in een internationale omgeving waar culture verschillen ook een rol spelen. Je zal effectief meewerken aan verschillende projecten en bouwt jouw kennis en ervaring op in verschillende domeinen.
  • De departementen waarin je tewerkgesteld kan worden zijn uiteenlopende: IT, Sales, R&D, Product Development, Marketing, Finance, Corporate Planning, Production, … Hiervoor kan je terecht op de sites van Oostende, Gent of Anderlecht. De verschillende departementen worden in samenspraak met jouw beslist en vastgelegd.
  • Na minimum 8 maanden, kan je zelf beslissen of je verder doet met het local traineeship of intekent op een openstaande vaste functie binnen Daikin Europe HQ.

 

 

Profile

Daikin Europe biedt je de kans om je carrière op te bouwen op je eigen ritme om zo de job te vinden die het best bij je past!

  • Beschik je over een Master diploma binnen IT, Economie of Finance?
  • Of heb je een ingenieursdiploma mechanica of elektronica op zak?
  • Zoek niet verder, dan ben jij het profiel die wij zoeken!

 

 

Our offer

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu via jobs@daikin.be en stuur ons je cv en motivatiebrief!

 

 

Related vacancies

DX Technician

Rhône-Alpes/Auvergne - France

Hotline Technician

BRON - France