productie arbeider

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Teamleaders om onze teams te komen versterken. Waar andere werkgevers afschrikken met strenge eisen op vlak van opleiding en ervaring, staat bij ons vooral de motivatie om bij te leren centraal. Wie op zoek is naar een innovatieve werkplek met teamspirit in overvloed, vindt hier de job van zijn leven!

Twijfel niet langer! Bekijk de volledige vacature hier en solliciteer nu!

 

 

Van eerste job tot life time employment

Davy: “Ik solliciteerde voor een vacature waarvoor geen ervaring vereist was. Voor iemand die net afgestudeerd is, is dat super. Ik kreeg meteen een mooi startsalaris met bijkomende voordelen aangeboden. Vanaf dag één nam mijn Supervisor me op sleeptouw: zo leerde ik snel alle ins & outs van de job kennen. Jaarlijks krijgen één à twee Teamleaders de kans om een opleiding te volgen in Japan. Ik kon me daar verdiepen in de Japanse filosofie rond het productieproces. Geweldig om je werkgever zo te leren kennen.”

Ik kreeg de kans om een opleiding te volgen in Japan

023 web © NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg
027 web © NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg

Bas: “Ik begon bij Daikin als stagiair op de personeelsdienst. Administratie was een mooie start, maar niet iets dat ik wou blijven doen. Daarom heb ik intern gesolliciteerd voor Teamleader. Met succes: ik mocht al snel beginnen. Later stroomde ik door naar Supervisor. Het is echt bijzonder om op 29-jarige leeftijd een groep van 70 à 80 mensen aan te sturen. Het vertrouwen dat ze in me hebben, motiveert elke dag. Daikin speelt ook slim in op mijn sterke kanten. Zo werd onlangs mijn hulp gevraagd bij het oplossen van een probleem bij een toeleverancier in Slovakije.”

Het vertrouwen dat mijn team in me heeft, motiveert elke dag

Bart:  “Daikin was mijn eerste werkgever. Toen ik afstudeerde als industrieel ingenieur in elektromechanica, bezocht ik hier de ‘Discovery Night’, een young graduates event. Ik was meteen overtuigd. Ik begon als Teamleader en stroomde door naar Supervisor en Manager. Die groei was mogelijk door de continue ondersteuning van Daikin én van de collega’s. Er zit hier zoveel ervaring, dat je daar als medewerker en als persoon alleen maar beter van wordt.”

 

Het bedrijf barst van ervaring: super om van je collega’s bij te leren

019 web © NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg

Stapsgewijs durven groeien

022 web © NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg

Teamleader zijn voelt niet als leidinggeven, maar als samenwerken

Bart: “Ik ben zelf begonnen als arbeider op de productievloer. Daardoor kan ik me als Teamleader goed inleven in mijn team. Ik weet wat hun zorgen zijn en wat hen motiveert, doordat ik zelf in hun schoenen heb gestaan. Het sociale aspect van mijn job vind ik heel belangrijk. Door de hechte band met mijn team, voelt mijn werk niet als leidinggeven. Ik zie het als samenwerken: we zetten ons allemaal volledig in om het beste resultaat te bereiken.”

 

Christy: “Bij Daikin ligt de focus niet op je opleiding en ervaring, maar op je potentieel en motivatie. Ik had van mezelf nooit gedacht dat ik een coach zou worden, maar dankzij de ondersteuning die ik hier heb gekregen groeide ik van Arbeider naar Teamleader. In elke fase van het traject word je intensief begeleid. Daardoor kan het eigenlijk niet fout gaan. Je collega’s staan altijd voor je klaar. Op elk moment van de dag - wat er ook is - is er iemand die luistert."

Op elk moment van de dag is er altijd iemand die naar je luistert

012 web © NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg
017 web © NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg

Mensen die kansen grijpen, kunnen hier vooruit

Els: “25 jaar geleden ben ik bij Daikin gestart. Ik was net mama geworden en de flexibiliteit van het ploegensysteem sprak me aan. Ik dacht dat ik twee jaar zou blijven - maar dat zijn er ondertussen véél meer geworden. Er bleven groeikansen komen en ik stroomde door naar Teamleader en later naar Supervisor. Ik ben echt dankbaar voor wat ik hier heb mogen leren. Ondanks dat ik geen technische achtergrond heb, lag er toch een beloftevolle carrière voor me klaar. Dat is het mooie aan Daikin: wie niet bang is om kansen te grijpen, geraakt hier sowieso vooruit.”

Beloftevol, elke dag opnieuw

026 ©NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg

De sterke toekomstvisie overtuigde me om bij Daikin aan de slag te gaan

Jotie: “Bij een ander bedrijf groeide ik van Operator naar Teamleader. Maar door herstructureringen werd mijn job steeds minder interessant. Mijn team werd kleiner en het bedrijf had geen toekomst. Ik ging daarom op zoek naar een stabiele speler met een sterke toekomstvisie en kwam al snel uit bij Daikin. Al vanaf dag één merkte ik het verschil. Hier zijn zeker genoeg opportuniteiten om te groeien.”

Jonathan: “Als restaurantmanager in de horeca stuurde ik een groep werknemers aan. Helemaal mijn ding, maar er waren geen groeikansen meer. Bij Daikin is dat anders. Ik leer hier elke dag bij. Dat gaat van prioriteiten bepalen tot coachen en begeleiden. Ook timemanagement is een skill waar ik zowel professioneel als privé baat bij heb. Het mooiste vind ik Kaizen – een Japans principe dat focust op continue verbetering door te reflecteren en te veranderen. Dat zit hier ingebakken in de bedrijfscultuur, en dat merk je.”

015 ©NICK DECOMBEL FOTOGRAFIE.jpg

Van een glazen plafond is geen sprake

Related vacancies